כליף נ' אגוזי נגרות איכות בע"מ ואח'
|
תא"מ בית משפט השלום פתח תקווה |
41256-02-10
10.4.2011 |
|
בפני : ריבה שרון |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: גלי כליף |
: 1. אגוזי נגרות איכות בע"מ 2. משה יוסף אסולין |
| החלטה | |
החלטה
1.אין לי אלא להצר על כך שלא עלה בידי להביא את הצדדים לידי הסדר, שכן על פניו- עצם ניהול ההליך יהא כרוך בהוצאות טרדה וטרחה העולים על שוויו.
2.התיק אינו מתאים להתברר בסדר דין מהיר, ולפיכך יתברר בסדר דין רגיל, והמזכירות תואיל לעדכן במערכת. כמו כן יעודכנו פרטיהם של הנתבעים למסירת כתבי דין בהתאם לאמור בדברי הנתבע 2 ברישא לפרוטוקול.
3.ניתן בזאת צו הדדי להשלמת ההליכים המקדמיים וזאת עד ליום 8.5.11
כל בקשה מקדמית אם בכלל תוגש עד לא יאוחר מיום 15.5.11 ותימסר ישירות ובמקביל לצד שכנגד שיגיב עד ליום 23/5/11. תשובה לתגובה- עד ליום 29/5/11. מסמך המוגש לתיק יומצא ישירות ובמקביל במסירה אישית לצד שכנגד.
4 .התיק נקבע לשמיעת הראיות עד גמר ולסיכומים בע"פ, ליום 4.4.12 בשעה 09:00.
5.הצדדים יגישו את עדויותיהם הראשיות בתצהירים, לרבות תיק מוצגים, על פי לו"ז כדלקמן:
התובעת- עד ליום 1.9.11 והנתבעים- עד ליום 1.11.11. המסמכים יוגשו במקביל לתיק בית-המשפט ולצד שכנגד. מסמך אשר לא יוגש במועד, לא ניתן להגישו אלא בכפוף לאישור בית המשפט, לאחר בקשה מנומקת. חרף האמור לעיל- תצהירי חוקרים יוכנו מראש ויוצגו לעיוני בפתח הישיבה ואז יוחלט אם יוגשו אחרי פרשת התביעה או לפניה.
תשומת לב הנתבעת לכך שיש להכין מראש עותקים ותמלילי קלטות, ולצרפם לתצהיר החוקר המוצג לעיון בית-המשפט. הודעות בכתב יד יש להדפיס.
לגבי עדים שאינם בשליטה: על כל צד להגיש במועד שנקבע להגשת תצהיריו, הודעה הכוללת פירוט של תמצית עדותם ואת הסיבה לאי הגשת תצהיר מטעמם.
3.הודעה בדבר התנגדות לחלקים בתצהירים ו/או להגשתם וסימונם כראייה של מסמכים הנכללים בתיק המוצגים של מי מהצדדים, תעשה בתוך 10 ימים ממועד קבלתם- על מנת שהצד המבקש להגישם יערך מבעוד מועד לזימון העדים הרלבנטיים. מומלץ לצדדים להגיע מראש להסכמות בדבר הגשת מסמכים, גם אם בסייגים כמקובל, וזאת כדי לייתר את הצורך בעדויות "טכניות" וכיו"ב. התנגדות מאוחרת עלולה להדחות ו/או להביא להטלת הוצאות עקב הימשכות הדיון.
4.ב"כ הצדדים יואילו להערך לחקירות קצרות ביותר של העדים, עד 20 דקות לעד וכן יצטיידו בסמכויות מלאות לסיום התיק בפשרה - לפני שמיעת הראיות או אחריהן.
5.כל מצהיר יתייצב לדיון. הצדדים יגישו- לא יאוחר מיום 10.11.11 בקשה מנומקת לזימון עדים, לרבות עדים שמסיבה כלשהי לא ניתן להשיג מהם תצהיר, שאם לא כן- לא תותר עדותם.
על הבקשה לכלול את שמו המלא של כל עד רלוונטי.
מובהר לצדדים כי הדיון לא ידחה באם יתברר כי הוגשה בקשה לזימון עד שאינה כוללת את שם העד או הגורם הרלוונטי וכי משום כך התייצב עד שאינו הגורם הנכון והמתאים למסירת הפרטים הנחוצים מגוף מסויים.
6.זימונו של כל עד שאינו מומחה, מותנית בהפקדת הסך של 400 ₪ לכל עד ומראש בקופת בית המשפט, בד בבד עם הגשת ההזמנה, אלא אם אורה על הפקדת סכום אחר, לאחר שהבקשה לזימון עדים תובא בפני.
זימונו של מומחה מותנה בהפקדת הסך של 1,000 ₪ בתוספת מע"מ כחוק בקופת בית המשפט ומראש שאם לא כן,- לא יזומן.
בהעדר הפקדות- העדים לא יזומנו.
על צד המזמין מומחה ליידעו כבר עתה כי יש כוונה לזמנו, על מנת שישריין את התאריך ביומנו. על צד המזמן עדים לדאוג להזכירם את מועד הדיון 60 יום מראש.
7.פטור מהפקדת שכר עדות, כפוף לאישור בכתב מהעד, כי ענין זה הוסדר מולו ישירות וכי אין צורך בהפקדה כספית.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|